Fotocredit:

PRESSEMELDING

BYMARKA VIKTIGSTE SAK NÅR DE GRØNNE KOMMER I VIPPEPOSISJON

Miljøpartiet De Grønne i Arendal ser ut til å komme i vippeposisjon (TV 2, 6. september 2015), og har Bymarka som viktigste sak med inn i forhandlinger.

7. september 2015

TV2s prognose for Arendal den 6. september viser at Miljøpartiet de Grønne sannsynligvis kommer på vippen mellom blokkene etter valget den 14. september. Miljøpartiet de Grønne er blokkuavhengig og vil forhandle grønn politikk med begge sider for å få se hvem vi kan samarbeide med.

– Sak nummer en vi tar med oss i forhandlingene er tilførselsveien gjennom Bymarka. Den siden som er villig til å skrinlegge vedtatte tilførselsvei og jobbe frem et bedre alternativ vil ha gode muligheter for vår støtte, sier førstekandidat Magrete Martens Breivik.

Den vedtatte raseringen av Bymarka er et alvorlig overgrep mot natur og friluftinteresser i Arendal. Miljøpartiet de Grønne i Arendal går til valg for varig vern av nærnaturen.

– Her er Bymarka første test. Vi håper og tror at de andre partiene er i stand til å gå i seg selv og finne en løsning som vi slipper å angre på i generasjoner fremover, avslutter Magrete Martens Breivik.

 

Ved behov for ytterligere informasjon kontakt:

Leder for Arendal MDG, Magrete Martens Breivik
magrete@gmail.com
928 45 566